2023. május 6., szombat

Mi jár a fejemben ?

Mi jár a fejembe? 


Hogy miért nincs kint a fél ország Budapest  utcáin ? 
Miért nem állított blokádot a vidék? Tényleg úgy gondoljátok, hogy van még mit veszíten? Komolyan azt képzelitek, hogy minden rendben van,hát nem, nincs semmi sem rendben ,de  semmi gond? 
Következik a nép, a  közalkalmazottak jobbággyá tétele és ? 
Királyság? 
Kilépés az EU-ból? 
Kötelező "közjószág" szülése az asszonynépnek? 
Boszorkánnyá kikiáltás és máglyahalál? 
Az a dezsavü érzésem támad,hogy  lesz rá majd  alkalom és indok, vagy kreálnak vádakat, mint boszorkányt megégessenek mint rebellis másként gondolkodót. 
Kideritik majd rólam, hogy szemmel verek, majdan mágján végzem egy fő téren! 
Okuljanak a jobbágyok így jár  mindaz az aki másként gondolkodó. 
Magyarok mi a betyáros Úristennek  kell még történnie?

Van egy ország 
Pásztor Gabriella  irása

Van egy ország ami hátra megy és nem előre! 
Ezt kívánja komolyan magyar nemzetünk? 


Van egy ország
.
Van egy ország ami előre megy, nem hátra és annyira megy előre, hogy már a megyéket átkeresztelik vármegyékké, aminek a vezetői főispánok lesznek, gondolom azok helyettesei az alispánok lesznek, a települések polgármesterei, meg a szolgabírók.
Tovább gondolva ezt az irányt a lakosság is hűbéri keretek közé lesz szorítva, és majd lesznek házas, és házatlan zsellérek, mert annak Mi jár a fejemben? 
milyen jó is volt lenni, csak úgy, mint a summásoknak, akik szintén zsellérek voltak aszerint, hogy telkes, vagy telek nélküliek voltak e, de az uradalmi cseléd is ebbe a sorba tartozott, mint abban az időben a jobbágy, aszerint hogy volt e telke, avagy nem.
Nagyságos uraim!
Nagyon vissza tetszettek menni az időben. Én tudom miről beszélek, mert a szüleim (munkanélküliként) Heves megyéből Győr Sopron megyébe mentek 1946 - ban summásnak, hogy legyen a családnak betevő falatja.
Most akkor újra játsszuk a történelmet?
Anno az elsők között volt a cselédtörvény bevezetése ennek a rezsimnek.
Akkorra már az állami, és a TSZ földek mind el lettek privatizálva (lopva) kegyedék által. Az EU -tól meg dőlt a pénz a mg , amit szintén nagyuraim élveztek, mert akkorra már olyan földbirtokokkal rendelkezett minden hülye a politikában, hogy ahhoz mérten kezelték  is.
Nem számoltak azonban a helyzet változására. Ma már kevés az üzemanyag (ha van egyáltalán) így a földek megműveletlenek maradnak és szükség lesz a kétkezi cselédekre, vagy ha úgy jobban tetszik, a jobbágyokra, amivé tették ettől függetlenül a magyar embereket. Igen, én is magyar emberekről írok, hogy tudják azok is, akik Önöket odajuttatták újra a zsíros bödön mellé, hogy folytathassák kártékony tevékenységüket a magyar emberek rovására.
Nagy bánatomra van egy balf@sz ellenzéke is Önöknek, akik jobbágyibbak lettek még a jobbágyoktól is, mert szaros szájjal bár, de esküt tettek a nemzeti alapszarra, ami az Önök által meghozott törvények alapján lesüllyedt a hűbéri rendszer mocskos poklára.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mikor hozakodnak elő az első éjszaka jogával?
És főleg kik?
Egyet megtanítottak gyanítom nem csak velem: ma már szégyen magyarnak lenni az ország politikusnak nevezett bohócai miatt.
Ez a véleményem.
És ez az ÖNÖK történelmi bűne is egyben.

Forrás : Pásztor Gabriella 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése