2019. október 24., csütörtök

Tiltakozom, tehát vagyok...

 A legtöbbet a Fidesz kormány a rokkantnyugdíjas, illetve alanyi jogon, és a szolgálatosoktól, járadékon lévőktől vonta meg a pénzt, és a szegénységben élőket súlytotta.
Tiltakozásomat fejeztem ki akkor és a továbbiakban alkotmányos ellenállást hirdettem 2017 - ben!  Attól a pillanattól  kezdve ( 2010 ) mint Magyar Európai Uniós Állampolgár élek ezek adta jogommal a fent leirttak miatt. Továbbá nem ismertem el az Orbán kormányt, az alaptörvényt, az azóta meghozott törvényeiket sem! Továbbá azok végrehajtó szerveit sem. (Ez azóta sem változott) 
Mivel jó magam is érintett vagyok! Különösen a 85/2007,  (.25,) közforgalmú személy - szállításról  szóló kormány rendelet 4.
paragrafusát. 
Elvette azt a jogot, hogy a rokkant  beteg utazhasson alanyi jogon főleg orvosokhoz. Elvette a magyar emberektől  a gyógyuláshoz való jogot.Illetve megosztotta a rokkant emberek társadalmát is! Nem volt elég, hogy társadalmilag, szociálisan a népet megosztotta, illetve éket vágott a magyar emberek közé szegény ellenes politikájával!
Tiltakozásom szeretném kifejezni a fentiek miatt!
Egy Magyar Állampolgár, aki az unió állampolgára szeretne maradni és nem holmi számkivetettként tengetni napjait,beteg honfitársaimmal együtt! Közel tízezer rokkant társamtól vette el  ugyanezt a jogot!  Azt állítva, hogy visszakerültünk a munka világában.Szemenszedett hazugság, mitől gyógyultunk volna meg, ha a lehetőséget is elvették tőlünk,igyekezve az orvos társadalom is a magán szférában terelni bennünket.Azokat az embereket akik amúgy sem tudják a magán praxis gyógyítási költségeit megfizetni!
Ezt a levelet két évvel ezelőtt elküldtem Orbán Viktornak és a Belügyminisztérium részére. 
Orbán Viktor a Fidesz kabinet irodája magán sérelemként kezelte levelemnek tartalmát.
Ha nem mindig ugyanaz a négy - ötszáz ember tüntetne, akkor lehetne változást elérni. Gondolok itt a devizahitelesekre úgy szintén ez vonatkozik. Összefogás nélkül szinte reménytelen a változás a fenti ügyekben!