2019. október 29., kedd

Akiktől a legtöb esetben elvehetik a gyermeket a bíróságok...

Akiktől a legtöb esetben elvehetik a gyermeket a bíróságok. Attól függetlenül, hogy nő vagy férfi az illető. Ez a diagnózis a borderline szindróma. A beteg embernek  is megvannak a jogai láthassa a gyermekét. Elfordul hogy  a pereskedés elhúzodása váltja ki a szülőből a traumát. 
Sajnos még is a legtöbb esetben az  anyáktól veszi el a bíróságok és ehhez aszisztálnak a Gyámhatóság, iskola, védőnő. Elfordul, hogy teljes mértékben elszeparálják a beteg embertől a saját gyermekét! Győz az ökölharc, a pénz. Pedig elvileg joga lenne a kapcsolattartásra és a legnagyobb szüksége lenne a gyermekével a kapcsolattartásra az adott helyzetben. Külön rendelet szabályozza, hogy melyek azok az esetek amelyek kizárhatják a láthatást,  kizárja a bíróság oda itélje a gyermeket az anyának /apának. 
A durvább változat az, amikor valótlan, rágalmazás árán, tanuk stb. állítanak fel egy diagnózist/ meg nem történt cselekményt amit tényként is kezelnek a szakértők, bíróságok. (  Pl. Sokáig szoptatta a gyermekét az anya /pedofíliával ragalmazták meg. Vagy az apa túlságosan kötődött a gyermekéhez.)  Itt tartunk  most ezen a területen Magyarországon!
  Ha a rendszerben gyermekek jogai érvényesülnének akkor minél előbb megoldódna az elhelyezés. Túl szép, hogy igaz legyen a gyermeki akarat érvényesüljön Magyarországon!


Forrás: Házipatika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése